|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Koření řady BIOLINIE
Kořenící směsi BIOLINIE jsou namíchány výhradně z ingrediencí v
biokvalitě. Tyto bylinky jsou s láskou pěstovány na polích, kde
nejsou chemicky ošetřovány a postřikovány. BIO koření, na rozdíl
od běžného koření, je plné vitálních látek, protože nesmí být
během výroby ozařováno. Má mnohem výraznější chuť a vůni. |
|
|
|
|
|
|
|
BIOLINIE sůl s 12-ti bylinkami
BIOLINIE Koření na pizzu a těstoviny
BIOLINIE Koření na pečení a grilování |
|
|
|
|
|
BIOLINIE sůl s 12-ti bylinkami
Vhodné na dochucování pokrmů místo obyčejné soli.
Složení: mořská sůl, libeček, kmín, estragon, kopr,
bazalka, dobromysl, meduňka, rozmarýn, majoránka, anýz,
tymián, fenykl, droždí. |
 |
|
|
|
|
BIOLINIE Koření na pizzu a
těstoviny
Vynikající k ochucení pizzy a těstovin. Složení:
bazalka, dobromysl, tymián, libeček
Pizza čtyři roční období
400 g celozrnné pšeničné mouky
jemně mleté BIOHARMONIE, 20 g droždí, 800 ml
konzervovaných rajčat, třtinový cukr BIOHARMONIE, 150 g
mozzarelly, 300 g goudy, 100 g šunky, 1 cuketa, 100 g,
žampionů, mořská sůl, 2 papriky, olivový olej BIOLINIE,
koření na pizzu a těstoviny BIOLINIE.
Do mouky dáme droždí, přilijeme 250
ml vody, posypeme cukrem a vypracujeme těsto, které
necháme 30 minut vykynout. Slijeme vodu z rajčat,
rozmačkáme je, přidáme sůl a cukr. Mozzarellu a šunku
nakrájíme na kostičky, goudu nastrouháme, cuketu
pokrájíme na kousky, houby na plátky a papriky na
kostičky. Na vymaštěný plech rozprostřeme těsto, které
potřeme rajčaty, posypeme goudou a obložíme
připravenými surovinami. Na závěr posypeme zbytkem
goudy, pokapeme olejem, posypeme kořením a pečeme na 220
stupňů asi 20 minut. |
 |
|
|
|
|
BIOLINIE Koření na pečení a
grilování
Vhodné pro grilované pokrmy. Složení: rozmarýn,
sladká paprika, petrželová nať, česnek.
Špízy z kuřecího masa a zeleniny
Kuřecí maso, brambory vařené v
slupce, kedlubna, lilek, cibule, paprika, olivový olej
BIOLINIE, koření na pečení a grilování BIOLINIE,
grilovací hořčice, mořská sůl, nezbytné špejle.
Kuřecí masíčko nakrájené na kousky (olej, koření,
grilovací hořčice a sůl).
Na špejli napichujeme střídavě maso a nakrájenou
zeleninu kterou ještě jemně prosypeme kořením. Špízy při
grilovaní potíráme zbylým lákem, do kterého ještě můžeme
podle chuti namačkat pár stroužků česneku. |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|