BIOLINIE pohanková krupice
BIOLINIE celozrnná krupice špaldová
 
   
   

 

BIOLINIE pohanková krupice
Pohanka má cenné vlastnosti z nichž jsou prokázány posilující účinek na imunitní systém, zvýšení pružnosti cévních stěn, regulace krevní srážlivosti a obsahu cholesterolu v krvi.
Pohanková krupice má podobné využití jako pšeničná. Kromě tradičních kaší je vhodná na přípravu zavářek, halušek, knedlíků, lívanců, pomazánek, pudinků, polenty, moučníků, apod.

   
   

 

BIOLINIE celozrnná krupice špaldová
Špalda, prastarý nešlechtěný druh pšenice, je výjimečná látkový složením svého zrna a ořechovou chutí. Obsahuje vysoké množství bílkovin, je výborným zdrojem některých vitamínů skupiny B a také je velmi dobře stravitelná. Je ideální do zavářek, halušek, lívanců i moučníků.