BIOLINIE Dýňový chléb
BIO Dýňový chléb obsahuje vyšší podíl mouky celozrnné a tudíž i vlákniny, která napomáhá našemu trávení. Ve srovnání s chlebem slunečnicovým je v konečném důsledku o něco tmavší, což ale není dáno barvivy, která jsou používána v konvenčním pekařském průmyslu, ale obsahem žitné a celozrnné pšeničné mouky. Chléb je obohacen lněným a dýňovým semínkem pro vylepšení jeho chuti.
Více informací o pečení naleznete na naší chlebové poradně http://www.biolinie.cz/poradna.htm

 

 
 
 
     
     
         

BIOLINIE Slunečnicový chléb
Vlastní domácí čerstvý chléb si můžete podle jednoduchého a snadného receptu upéci jednak ve Vaší troubě nebo v domácí pekárně. Směs je připravena výhradně z biosurovin, zejména z mouky žitné, pšeničné, celozrnné pšeničné a oblíbených slunečnicových semínek.
S touto směsí máte možnost si připravit kvalitní chléb, který nebude obsahovat žádné škodlivé látky běžně se vyskytující v konvenčním pečivu – chemické zlepšující přípravky, barviva, konzervační a kypřící prostředky.
Více informací o pečení naleznete na naší chlebové poradně http://www.biolinie.cz/poradna.htm